Ervaringen & Life updates

Ervaringen & Life updates · 22 mei 2021
Mijn eerste boek: hierover gaat het
Het is zover: mijn eerste boek komt uit! Ik heb met veel passie aan mijn roman geschreven en je kunt het boek nu al bestellen in voorverkoop. Hier kom je meer te weten over de inhoud van het boek.
Ervaringen & Life updates · 31 januari 2021
Life update: januari 2021
Buiten coronatijden zou ik sinds deze week in Washington D.C. zitten voor een stage, maar nu had ik mijn laatste examen op de dag die mijn eerste dag aan de andere kant van de oceaan had moeten zijn.
Ervaringen & Life updates · 28 december 2020
Een terugblik op 2020
Het is intussen een tijdje geleden dat ik nog een nieuwe blogpost publiceerde. Maar ik wilde er toch nog eentje delen voor het nieuwe jaar begint met een terugblik op 2020 en mijn wensen voor 2021.
Ervaringen & Life updates · 27 juni 2020
Het einde van juni betekent voor mij en alle andere studenten het einde van het schooljaar. Toch voelt het dit jaar een beetje anders aan. De vakantieperiode die anders zo erg aanspreekt en waar zo naar uitgekeken wordt, lijkt nu eerder een verlenging van de lockdown te zijn.
Ervaringen & Life updates · 10 mei 2020
Op Moederdag is het tijd om je mama extra in de bloemetjes te zetten. Ik ben eigenlijk elke dag opnieuw even dankbaar voor mijn mama, die ook mijn beste vriendin is.
Ervaringen & Life updates · 28 april 2020
Een jaar geleden was ik in Porto om er te leren over de Europese Unie en het belang van stemmen. Ongelooflijk hoe de tijd vliegt! Lees hier hoe ik deze ervaring beleefde.
Ervaringen & Life updates · 15 maart 2020
Mijn laatste stageweek, een opname van 'Vandaag' bijgewoond, maar tegelijkertijd ook een bewogen week door het coronavirus en problemen op het spoor. Een overzichtje van mijn week vind je hier!
Ervaringen & Life updates · 29 december 2019
Van mijn reis naar New York en de youth exchange in Porto tot het ontmoeten van de koning. Het was weer een fantastisch jaar. Toch waren er ook wat minder leuke dingen. Mijn jaar in vogelvlucht en mijn wensen voor 2020 vind je hier.
Ervaringen & Life updates · 21 september 2019
Het is leuk iets bij te verdienen als student, maar het is moeilijk om een job te vinden die binnen onze interesses past. Mijn ervaring met studentenjobs vind je hier!
Ervaringen & Life updates · 26 juni 2019
Ongelooflijk hoe snel de tijd gaat! In dit artikel blik ik terug op het eerste jaar van mijn studie journalistiek.

Meer weergeven